Információ a pótalkatrészek és a termék szervizkönyvének rendelkezésre állásáról

Információ a pótalkatrészek és a termék szervizkönyvének rendelkezésre állásáról, amelyeknél az ETA a. s. társaság gyártóként van meghatározva a Tt. 90/2016 sz. törvény alapján és a Tt. 22/1997 sz. és az (EU) 2019/2019 bizottsági rendelet, az (EU) 2019/2021, az (EU) 2019/2022 és az (EU) 2019/2023 bizottsági rendelet alapján

 

Az alább információ a következő márkákra és terméktípusokra vonatkoznak:

Márka Terméktípus
ETA Hűtőszekrények, mélyhűtők, mosógépek, mosogatógépek
GODDESS Hűtőszekrények, mélyhűtők, mosógépek, mosogatógépek
HYUNDAI Hűtőszekrények, mélyhűtők, mosógépek, mosogatógépek, televízióky
JVC Televíziók
GOGEN Televíziók

1. A fogyasztók - végfelhasználók számára az említett márkák termékeihez legalább a következő alkatrészek rendelkezésre állnak:

 • Hűtőszekrények, mélyhűtők:

ajtókilincsek, ajtópántok, rekeszek és kosarak.

 • Mosógépek:

ajtók, ajtópántok és -tömítések, egyéb tömítések, ajtózáró mechanizmus-szerelvény és műanyag kiegészítők, például mosószer-adagolók.

 • Mosogatógépek:

ajtópántok és tömítések, egyéb tömítések, szórókarok, leeresztő szűrők, belső konzolok és műanyag kiegészítők, például kosarak és fedelek.

 • Elektronikus kijelzők – Televíziók:

külső tápegység és távirányító.

Rendelési eljárás: Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben spravci.nd@eta.cz. Kérjük, adja meg a következő információkat az e-mailben:

 1. A pótalkatrész típusának leírása.
 2. Elérhetőség a visszajelzéshez.

Szervizközpontunk munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot és tájékoztatják a pótalkatrész lehetséges szállítási módjairól és áráról.

2. A szervizelő cégek számára minimálisan a következő alkatrészek állnak rendelkezésre a termékek számára:

 • Hűtőszekrények, mélyhűtők:

termosztátok, hőmérséklet-érzékelők, nyomtatott áramköri kártyák, fényforrások, ajtótömítések.

 • Mosógépek és mosógépek szárítógéppel:

Motor és motorkefék, motor-dob áttétel, szivattyúk, lengéscsillapítók és rugók, mosódob, dobkereszt és a megfelelő golyóscsapágyak (önmagukban vagy kombinációban), fűtőberendezések és fűtőelemek, beleértve a hőszivattyúkat is (önmagukban vagy kombinációban), csövek és a csővezeték kapcsolódó berendezései, beleértve az összes tömlőt, szelepet, szűrőt és vízzárót (önmagában vagy kombinációban), nyomtatott áramköri kártyákat, elektronikus kijelzőket, nyomáskapcsolókat, termosztátokat és érzékelőket, szoftvereket és firmware-eket, beleértve a beállítások visszaállítására szolgáló szoftvereket.

 • Mosogatógépek:

motor, keringető és leeresztő szivattyú, fűtőberendezések és fűtőelemek, csövek és a csővezeték kapcsolódó berendezései, beleértve az összes tömlőt, szelepet, szűrőt és vízzárót, az ajtószerelvényekhez kapcsolódó szerkezeti és belső alkatrészeket, nyomtatott áramköri lapokat, elektronikus kijelzőket, nyomáskapcsolókat, termosztátokat és érzékelőket , szoftver és firmware-t, beleértve a beállítások visszaállítására szolgáló szoftvereket.

 • Elektronikus kijelzők – Televíziók:

belső tápegység, csatlakozók külső eszközök (kábel, antenna, USB, DVD és Blue-Ray) csatlakoztatásához, kondenzátorok, elemek és akkumulátorok, adott esetben a DVD/Blue-Ray modul és a HD/SSD modul.

Rendelési eljárás pótalkatrész esetében a szervizelő cég számára:

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben spravci.nd@eta.cz. Adja meg a következő információkat az emailben:

 1. A szerviz neve és adószáma.
 2. Elérhetőség a visszajelzéshez.
 3. Az a terméktípus, amelyhez pótalkatrészt igényel.
 4. A pótalkatrész specifikációja.

Szervizközpontunk munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot és tájékoztatják a pótalkatrész lehetséges szállítási módjairól és áráról.

3. Szervizelő cégek számára az ETA a. s. a következő szerviz-dokumentációt nyújtja a fenti kategóriákba tartozó termékekhez:

 • ábra a termék elrendezéséről vagy megjelenítéséről robbantott állapotban,
 • a szükséges javító és tesztelő berendezések listája,
 • műszaki kézikönyv javítási utasításokkal,
 • alkatrész- és diagnosztikai információk (például a mérések minimális és maximális elméleti értékei),
 • kapcsolási rajzok és bekötések,
 • diagnosztikai hibakódok (beleértve adott esetben a gyártóspecifikus kódokat is)
 • a hűtőberendezésben tárolt jelentett hibák a rögzített adatok vonatkozásában (adott esetben).

Rendelési eljárás: Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben spravci.nd@eta.cz. Kérjük, adja meg a következő információkat az e-mailben:

 1. A szerviz neve és adószáma.
 2. Elérhetőség a válaszadáshoz.
 3. Az a terméktípus, amelyhez szerviz dokumentációt igényel.
 4. A szerviz dokumentáció típusa.

Szervizközpontunk munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot és tájékoztatják a dokumentáció lehetséges szállítási módjairól és áráról.

Az ETA társaság fenntartja a jogot, hogy megtagadja a szerviz dokumentációk és pótalkatrészek (2. és 3. pont) átadását olyan szervezetek számára, amelyek nem felelnek meg az (EU) 2019/2019 bizottsági rendelet, az (EU) 2019/2021 bizottsági rendelet, az (EU) 2019/2022 és az (EU) 2019/2023 bizottsági rendelet követelményeinek.