GYIK

ETA PÉNZVISSZAFIZETÉS

Összegyűjtöttük Önnek az ETA PÉNZVISSZAFIZETÉS versenyhez kapcsolódó leggyakoribb kérdésekre való válaszokat. Ha nem találja az Ön kérdésére való választ, forduljon bizalommal hozzánk az info@eta.hu e-mail címen!

 

- Mi jelent az ETA PÉNZVISSZAFIZETÉS?

 Az ETA PÉNZVISSZAFIZETÉS egy olyan verseny, amely az EURONICS hálózatában kiválasztott - ETA Tiago ETA350790000 – porszívó modell adott időben való vásárlása esetén, megfelelő regisztráció után jöhet létre. A verseny nyereménye egy, a magyarországi EURONICS hálózatába szóló 50%-os utalvány. A versenyben való részvételhez szükséges a verseny feltételeinek megfelelnie, amelyek a www.eta.hu weboldalon találhatóak meg.

 

- Szeretne az ETA PÉNZVISSZAFIZETÉS versenyében részt venni, mi szükséges ehhez?

Vásárolja meg a verseny időtartamán belül azt az ETA terméket, amelyre az ETA PÉNZVISSZAFIZETÉS verseny érvényes. A www.eta.hu web oldalon töltse ki az on-line kérdőívet (legkésőbb 5 nappal a verseny lejárata után). A kérdőív kitöltése és beküldése után kap egy visszaigazoló e-mailt a sikeres regisztrációról. Várja a verseny lejáratát – 2016.10.09. – , majd 30 nappal később a győztesek megkapják a nyereményükről szóló információt.

 

- Az ETA PÉNZVISSZAFIZETÉS akcióba tartozó termék jelenleg nem elérhető és úgy néz ki, hogy csak az akció lejárata után lesz megvásárolható. Így is felhasználhatom a jogot az esetleges nyereményre?

A vásárlási dátum vízválasztó a versenybe való regisztrációhoz. A termék hiánya esetén a rendelés dátumát is elfogadjuk, de a rendelés dátuma a verseny időtartamán belül kell, hogy legyen. A rendelés dátumát szükséges lesz igazolni (rendelési dokumentum másolat, stb.). Az ETA HUNGARY Kft. fenntartja a jogot az akció ok nélküli idő előtti befejezésére. Ebben az esetben az információ a www.eta.hu web oldalon lesz feltüntetve.

 

Korlátozott-e azon porszívók mennyisége, amelyet az ETA PÉNZVISSZAFIZETÉS versenyben regisztrálhatok?

Minden versenyző maximum 5 db porszívót regisztrálhat be.

 

Mikor fogom megkapni az információt, hogy a regisztráció sikeres volt és minden rendben van?

A regisztrációs kérdőív elfogadásáról szóló visszaigazolást azonnal megkapja a megadott e-mail címre. Ezután csak akkor fogjuk Önt értesíteni, ha szükséges lesz még bármilyen információ kiegészítése, vagy pontosítása.