AKCIÓ SZABÁLYAI

ETA Porszívó Nyereményjáték részvételi és játékszabályzata

1. Részvételi feltételek

1.1.
Eta Hungary Kft. (1116 Budapest, Építész utca 8-12. 2.em. 7-8.) továbbiakban: Szervező, nyereményjátékot szervez ETA Porszívó Nyereményjáték néven. A Nyereményjátékban kizárólag az 5.3. pontban foglalt azon személyi feltételeknek megfelelő devizabelföldi, magyar állampolgár, természetes személyek (Játékosok) vehetnek részt, akik a Nyereményjáték időtartama alatt a meghatározott üzletekben (4. pont) legalább 1 darab ETA márkájú porszívó készüléket vásárolnak és a vásárlást igazoló nyugtával, illetve a www.eta.hu weboldalon feltüntetett adatok megadásával a regisztrációs időszakon belül regisztálnak.

1.2.
A Játék folyamán egy nyugta csak egyszer pályázhat, és a vásárlás időpontja csak egyszer számít érvényes Pályázatnak, egy nyugta a Játék teljes időtartama alatt az első beérkezés alkalmával vesz részt a Játékban és kerülhet kisorsolásra.

1.3.
A Játékosok nyerési esélyeiket többszöri termékvásárlás esetén több érvényes Pályázat elküldésével növelhetik, de minden megvásárolt terméket külön-külön regisztrálni kell.

1.4.
A Nyereményjátékban való részvétel a jelen hivatalos részvételi és játékszabályok automatikus elfogadását jelenti.

1.5.
A Nyereményjátékban való részvétel további feltétele az is, hogy a játékos az eredeti blokkot megőrizze a kért határidőig.

 

2. A Nyereményjáték időtartama:

2.1.
A Nyereményjáték időtartama 2018. november 02. – 2018. november 30.

3. A Nyereményjáték menete és a megnyerhető Nyeremények

3.1.
A Nyereményjáték során 10 szerencsés vásárló visszanyeri a promóciós időszakban megvásárolt, és a vásárlást követően a promóciós időszakban regisztrált porszívó árát.

 3.1.1.
A megvásárolt készülék vételárának 100%-át az Eta Hungary Kft. visszafizeti 10 szerencsés vásárlónak. A nyerteseket a játék végét követő 15 napon belül sorsoljuk, a nyerteseket 30 napon belül értesítjük, a regisztráció során megadott e-mail formájában.

Az összeget a nyertes bankszámlájára utaljuk.

3.2.
A Nyereményjáték során a Nyertesek és Pótnyertesek véletlenszerű sorsolás alapján kerülnek kisorsolásra.

3.2.1.
A Nyereményjáték lezárását követően, a beérkezett érvényes pályázatok közül sorsoljuk ki a nyertes Pályázatokat 10 db tartaléknyertessel a nyereményjáték lezárását követő 15 napon belül. Amennyiben a nyertes Vásárló kizárásra kerül (nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek) vagy az értesítéstől számított 14 napon belül a Nyereményjátékban megadott e-mail címre küldött elektronikus levélre nem reagál és így a Nyereményt nem áll módunkban átadni, helyette a kisorsolt pótnyertes minősül győztesnek.

4. A Nyereményjátékban résztvevő üzletek listája

4.1.
A nyereményjátékban kizárólag a játék szabályzatában meghatározott üzletekben megvásárolt, ETA márkájú porszívók vehetnek részt, melyeket a játék időtartama alatt regisztrálta a vásárló a kért adatok megadásával a www.eta.hu oldalon.

4.2. A promócióban résztvevő üzletek listája

ACTOR INFORMATIKA ÉS NYOMDA KFT.

Actor Műszaki Áruház

Antenna Plusz Műszaki Kft.

Antenna Plusz Műszaki Szaküzlet

Apex műszaki áruház

Műszaki Pont 2009 Kft.

CSAPESZ-BIKE KFT.

Csapesz Kerékpár Bolt

CZÖVEK ENDRE FERENCNÉ E. V

Masinák.hu

DIGX.HU KFT

Elektro Plusz

EBOLT.HU MAGYARORSZÁG ZRT.

www.ebolt.hu

ELEKTRO FAVORIT KFT.

 ELEKTRO FAVORIT MŰSZAKI SZAKÜZLET

Elektro Tóth Kft.

Műszaki Cikkek Boltja

ELEKTRO TRADE KFT.

Power Elektro

Frektan Kft.

www.digitalko.hu

Fülöp Bt

Fülöp Iparcikk

Furka Lajos EV

Elektro Sokk

Gázmodul-Weiss Kft

Gázmodul Műszaki Áruház

GELKALUX KFT

Gelkalux Kft

GIGANT KFT

GIGANT KFT

Hermann János E.V.

H-Elektrománia

Hornyák Csaba EV

Hornyák Electro

Jagadics Róbert Ev.

Elektro Mix. Műszaki

KÁBEL 18 INTERCOM KFT

www.mostelado.hu

Kábel Elektro Kft

Kábel Elektro

KÁBEL ELEKTRO KFT.

KÁBEL ELEKTRO KFT.

KÁPOLNAI KFT Kazincbarcika

Kápolnai Kft

KÁPOLNAI KFT Ózd

Kápolnai Kft

KOVÁCSNÉ SIPOS ZSUZSANNA EV.

Globál Műszaki

KRAUSZ- MŰSZAKI- VILLAMOSSÁGI KERESKEDELMI ZRT

Krausz Műszaki Áruház

LATI-THERM KFT.

Lati Therm

LATI-THERM KFT.

LATI-THERM KFT.

Metal Tech 90 Kft

"Győri Kerékpár és Műszaki bolt

MIXERPONT KFT

 

Műszaki Digitál Kft

Műszaki Digitál Áruház

Műszaki Elektro Kft.

Electro Comfort Műszaki

MŰSZAKI ÜZLETHÁZ BT

MŰSZAKI ÜZLETHÁZ

MWORLD MAGYARORSZÁG ZRT.

www.marketworld.hu

NASZÁLY 97 KFT

Naszály '97

NÓGRÁDKER ZRT.

Nógrádker

Orbán és Fia Kft.

Orbán Kereskedőház

POWER-RECORD BT.

 

Premier Pont Kft.

Premierpont Műszaki

R+R Renova Kft

R+R Renova műszaki

Reburg Üzletlánc KFT

Reburg Műszaki Áruház Komló

Reburg Üzletlánc KFT

Reburg Műszaki Áruház Sásd

Rekord Üzletház Kft

Rekord Üzletház

RENOME-ARZENAL KFT

RENOME-ARZENAL KFT

Repeta Super Kft.

Új Repeta Super Műszaki Szaküzlet

SALI-KER KFT

SALI-KER KFT

SÁRKÖZI LÁSZLÓ E.V.

 

Sárközi László EV

Sárközi Üzletház

SURÁNYI MIHÁLY E. V.

Surányi Műszaki

Szöllősi Tamás Ev.

Szöllősi Elektro

Szórátker Kft.

Alföld Áruház Kecskemét

Teleshop Kft.

Extra Shop Műszaki

TYUKÁSZ GYÖRGY EV

Tyukász Műszaki

VAJDA TAMÁS EV.

Vajda Műszaki

VÁRI SÁNDOR E.V

 

VIDEO 2000 STÚDIÓ KFT

Video 2000

Vizler Ker. Kft.

Kevill Műszaki

X System Zrt.

Max Power Veszprém

X System Zrt.

Max Power Baja

X System Zrt.

Max Power Siófok

X System Zrt.

Max Power Hajdúnánás

X System Zrt.

Max Power Törökszentmiklós

X System Zrt.

Max Power Várpalota

Zenit Kft.

Zenit Műszaki

Zsé&Zsé Ker. Bt.

Zsé&Zsé Műszaki Bolt

 

5. A Nyertesek értesítése, Nyeremények átvétele

5.1.
A kisorsolt nyertes játékosok e-mailben kapnak értesítést.

5.2.
A Nyereményjáték lezárása után a Nyertes Játékosok nevei a www.eta.hu honlapon kerülnek közzétételre.

5.3.
Amennyiben a Vásárló a kiértesítést követő 14 napon belül nem jelentkezik, Nyereményét nem áll módunkban átadni. Ez esetben is a Pótnyertes minősül Nyertesnek!

5.4.
A Nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 30 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a Nyertes nem tesz eleget, és így a Nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem róható. A Szervező a Nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül egyszeri kiküldési alkalommal tudja biztosítani.

 

6. Egyéb feltételek

6.1.
Amennyiben a Nyertes a Nyereményét nem veszi át, azt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti.

6.2.
A Szervező által lebonyolított Nyereményjátékban kizárólag azon Vásárló vehet részt, aki az alábbi együttes feltételeknek megfelel: devizabelföldi, cselekvőképes, magyar állampolgár, aki nem áll üzleti kapcsolatban, munkaviszonyban az ETA Hungary Kft-vel, illetve az akcióban résztvevő üzletekkel (4.pont) sem.

 6.3.
A Szervező a Nyeremények átadásáig kizárhatja a Nyereményjátékból azt a Pályázót, aki nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek. Az adatok ellenőrzése az egyes sorsolásokat követően történik. A Vásárló téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

6.4.
A Szervező fenntartja a jogot, hogy a promócióban kisorsolt Nyertesektől bekérje a személyes dokumentumok másolatát a Nyeremények átvételére való jogosultság igazolásaképpen.

6.5.
A Nyereményhez tartozó mindennemű adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli. A Szervezőt a Nyeremény fentiek szerinti átadásán és az adó megfizetésén kívül további kötelezettség nem terheli.

6.6.
A vásárlást igazoló nyugtán található termékek beazonosíthatatlansága miatt a Nyeremények kézbesítésének elmaradásáért vagy késedelméért a Szervezőt felelősség nem terheli, míg a kézbesítés során a nyereményekben keletkezett károkért vagy azok teljes megsemmisüléséért a kézbesítés teljesítője a felelős.

6.7.
A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen promóciót bejelentés nélkül megváltoztassa, vagy visszavonja vis major (háború, földrengés, katasztrófa, sztrájk vagy hasonló váratlan esemény) bekövetkezésekor. Továbbá fenntartja a jogot, hogy elutasítson minden illetéktelen (a Játékban való részvételre nem jogosult) személy által beküldött vagy érvénytelen Pályázatot. Ez esetben e tényről a Szervező a tájékoztatást a www.eta.hu honlapon közzéteszi.

6.8.
A Nyereményjátékkal kapcsolatos információk megtalálhatók a www.eta.hu oldalon, valamint emailben kérhetőek az info@eta.hu email címen, továbbá a +36 70 426 6833-as telefonszámon hétköznaponként 10:00 – 15:00 között. Szervező bármikor jogosult a jelen Játékszabályzatot módosítani, amely a módosított szabályzat fenti honlapon történő közzétételével lép hatályba.

6.9.
A Szervező a Nyereményjáték lezárulta után 60 napon túl semmilyen, a nyereményjátékkal kapcsolatos reklamációt nem fogad el.

 

7. Adatvédelem

7.1.
A Játékos a Pályázat beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az ott megadott személyes adatait a szervező kezelje és az adatkezelés céljának megfelelően a Lebonyolítónak átadja. Az adatkezelés célja a Játék lebonyolítása és a nyeremények átadása. A Játékos hozzájárul ahhoz, hogy az önként megadott személyes adatait: nevét, e-mail címét és nyereményét az ETA Hungary Kft. a weboldalán minden további feltététel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatban nyilvánosságra hozza. Az adatkezelés legfeljebb a célhoz szükséges ideig tart. Az adatkezelő az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Adatvédelmi törvény) alapján jár el. Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában az adattulajdonost megilleti az Adatvédelmi törvény 14319. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kezdeményezheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálatát is. Az adatok feldolgozását a Szervező megbízásából eljáró Lebonyolító szigorúan bizalmasan, az Adatvédelmi törvény adatfeldolgozókra vonatkozó rendelkezéseinek maradéktalan betartásával végzi. Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra. Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy személyes adatait a Szervező kezelje, nevének és pontos címének megadásával írásbeli vagy elektronikus nyilatkozatban kérheti adatai törlését a nyilvántartásból az adatkezelőtől a következő email vagy postai címen:

info@eta.hu

ETA Hungary Kft., 1116 Budapest, Építész utca 8-12. 2.em. 7-8.

A tiltó nyilatkozat kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül a Játékos adatai az adatkezelő nyilvántartásából törlésre kerülnek. Az adattörlés a fenti hozzájárulás alapján a törlést megelőzően történt korábbi felhasználások jogszerűségét nem érinti. A Szervező felhívja ugyanakkor a figyelmet, hogyha a Játékos a személyes adatainak törlését a Játék befejezése, illetve a nyeremények átadása előtt kéri, ez a Játékból történő kizáráshoz vezet tekintettel arra, hogy a Játékos személyes adatai nélkül a Játék nem bonyolítható le. Az adatok feldolgozását az ETA Hungary Kft.végzi.

 

Nyereményjátékban való részvétellel a Játékos kijelenti, hogy a jelen Játékszabályzatnak hatályos változatát megismerte és kifejezetten elfogadja. A Nyereményjátékban való részvétel és a Nyereményjátékkal kapcsolatban rendelkezésre bocsátott személyes adatok megadása önkéntes.

 

Jelen Játékszabályzatra a magyar jogszabályok az irányadók és a Nyereményjátékban való részvétellel kapcsolatosan kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak.

 

 Budapest, 2018.