Álló porszívó ETA Magic AquaPlus+ 7236 90000

Termék kódja: ETA723690000
Új
Rendkívül erős 5 az 1-ben rúdporszívó felső szűréssel, állandó erős szívóerővel, 28,8 V-os Li-ion akkumulátorral és tartozékok széles választékával

Akció - garancia hosszabbítása

Hosszabbított garancia: Motor

Leírás:

Érezze az igazi erőt

Az 5 az 1-ben ETA Magic AquaPlus + rúdporszívók megvalósítják a tökéletes tisztasággal kapcsolatos összes elképzelését. A készülék szíve egy strapabíró digitális motor, amely hosszú élettartammal és valóban extrém, akár 450 W-os (100 000 fordulat/perc) teljesítménnyel rendelkezik.

A DUAL CYCLON SYSTEM, két nagy tartályból álló, szabadalmaztatott, ciklonos porszívórendszer megakadályozza az áramingadozást, így a takarítás teljes időtartalma alatt, maximális teljesítménnyel porszívózhat. A rendkívül hatékony 4AIR MAGIC rendszer megszűri a szennyeződések és por akár 99,99 %-át, ezáltal is tisztítja a levegőt. A minőségi HEPA szűrő pedig segít megfogni a legapróbb mikró szennyeződésrészecskéket is.

Varázslatos kiegészítők

Nem csak a porszívó nagy teljesítménye fogja elkápráztatni, hanem az ETA Magic AquaPlus + kiegészítők széles választéka is, amelyek segítenek megőrizni otthona egészségét és tisztaságát. A kivehető kézi egység megkönnyíti a nehezen elérhető helyek tisztítását, porszívózását.

Az egyedülálló MAGIC BRUSH forgókefe, SILVER ANTI-STATIC technológiával nagyon hatékonyan gyűjti össze a kisebb és nagyobb szennyeződéseket, és megakadályozza a haj összegabalyodását a kefén. Ezen kívül a forgókefe speciális SELFMOVE funkcióval rendelkezik, amely még könnyebbé teszi a porszívózást.

Másik innovatív tulajdonság a kis, forgó turbókefe BITE / MITE funkcióval, amely hatékonyan gyűjti össze az atkákat, és UV lámpával fertőtleníti a megtisztított felületet. A kefe állati szőr gyűjtésére is ideális. Egy különösen kedvező funkció az allergiások és kisgyermekes háztartások számára.

A kihúzható kefével ellátott résszívófej segít hozzáférni a nehezen elérhető helyekre, lesöpörni a port és a szennyeződést a radiátorok belsejéről vagy a bútorok mögül. A 270°-os szögben oldalra dönthető, rugalmas csatlakozás lehetővé teszi a porszívó könnyebb kezelését.

Több, mint porszívó

Az ETA Magic AquaPlus + nem csak porszívózásra képes. Felmosórögzítővel és 100 ml-es víztartállyal gyönyörűen feltörli a padlót és így biztosítja az egész háztartás teljes tisztaságát.

Extra hosszú üzemidő

A nagy teljesítményű, 28,8 V-os Li-ion akkumulátorral nem kell takarítás közben azon aggódnia, hogy lemerül a készülék. Az ETA Magic AquaPlus + akár 40 percen keresztül is képes tisztítani, ami kényelmesen elegendő egy nagyobb háztartás kitakarításához. Az akkumulátorok teljes lemerülése esetén a porszívó körülbelül 5 óra múlva ismét teljesen készen áll a használatra. Az intelligensebb töltőrendszernek köszönhetően az akkumulátor élettartama meghosszabbodik.

A szívóerőt pontosan az igényeinek megfelelően állíthatja be, a választható 3 fokozat közül. Ha meg akarja hosszabbítani a porszívózási időtartalmát, válassza az alacsonyabb teljesítményű ECO módot. A szőnyegek porszívózásakor használja inkább a maximális teljesítményt, amely segít eltávolítani az összes port és szennyeződést.

Kényelmes kezelés

Az ETA Magic AquaPlus + használata nagyon könnyű és intuitív. A kényelmes, ergonomikus fogantyú jól illeszkedik a kézbe, modern és elegáns kialakításának köszönhetően nem muszáj elrejteni a szekrénybe. Tökéletes áttekintése lesz mindenről a praktikus kijelzőnek és fényjelzésnek köszönhetően, amely nem csak a porszívó működését jelzi, hanem az akkumulátor töltöttségi szintjét és töltését is.

Az ANTI-TOUCH tisztítórendszer megkönnyíti a porszívó tisztítását. Egyetlen gombnyomásra kinyitja a portartály alját, így a tartalmát közvetlenül a szemetesbe öntheti. A porszívónak két portartálya van, mindkettő 0,35 l űrtartalommal. A porszívó keféi, a könnyebb tisztítás érdekében, leszerelhetők.


Technikai paraméterek:

 • Tömeg 7.130
 • Hosszúság 23
 • Magasság 30
 • Szélesség 87
 • Tömeg 4.800
 • Hosszúság 19.500
 • Magasság 110.500
 • Szélesség 26
 • Működési idő 40 perc
 • Zajszint 82 dB
 • Porzsák, vagy portartály kapacitása 0.35 l
 • Energia forrás akkumulátoros (Li-ion)
 • Szűrés típusa porzsák nélküli
 • Kézi- és állóporszívó 2 az 1-ben Igen
 • Szívófej világítással Nem
 • Nedves tisztítás Nem

Letölthető / Használati útmutató

Vida