Akcio feltetelei ​​​​

Akció szabályai

ÜZLETI FELTÉTELEK

Az ETA a hosszabbított 3, 5, vagy 10 éves garancia szolgáltatását (alább, mint ETA, a Garancia hosszabbítója) az ETA a.s. székhely: Prága 4 - Braník, Zelený pruh 95/97, 147 00, adószám: 275 44 001 társaság biztosítja, minden olyan Vásárló számára, aki a 2016.05.01. és 2017.12.31. között kizárólagosan otthoni használatra vásárol ETA termékeket.

 

Az ETA, a Garancia hosszabbítója szolgáltatást az ETA a.s. társasság biztosítja a törvényes garancián felül 3, 5, vagy 10 évre. A garancia hosszabbításának a kezdete megegyezik a vásárlás dátumával, az adott időtartam pedig a 3, 5, vagy 10 év lejártáig érvényes. A hosszabbított garancia időtartama a termékeken van feltüntetve, lássa a Termékek listáját!

 

Az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás a termékek részeire biztosított. Itt találhatja meg a termékek és részeik teljes listáját, melyekre az ETA Garancia hosszabbítás érvényes. A garancia hosszabbítása nem az egész termékre vonatkozik, hanem csak a listában kijelölt részekre!

 

Az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás nem érvényes, ha a Vásárló jogi személy, vagy vállalkozó!

 

A szolgáltatásra való jog nem automatikus a termék vásárlását követően, hanem szükséges lesz a szolgáltatást a www.eta.hu web oldalon aktiválni, az ETA, a Garancia hosszabbítója szekcióban. 

 

Az „ETA, a garancia hosszabbítója” szolgáltatás aktiválása a web oldalon úgy történik, hogy a Vásárlónak ki kell töltenie egy kérdőívet. A megadott adatok az „ETA, a Garancia hosszabbítója” „Igazolásába” le lesznek mentve, amelyet a Vásárló nyomtat ki magának. Az igazolás és a vásárlási bizonylat felmutatása az „ETA, a garancia hosszabbítója” szolgáltatásnak a felhasználási feltétele!

A web oldalon, történő aktiválást szükséges legkésőbb a vásárlástól számított 30 napon belül végrehajtani! A vásárlás dátuma a vásárlási bizonylaton található meg.

 

Az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás  - reklamáció – felhasználása.

Az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás felhasználásához szükséges, hogy a Vásárló vigye magával a terméket, az „ETA, a Garancia hosszabbítója” igazolást és a vásárlási bizonylatot a garanciális ETA szervizbe, vagy a terméket az említett dokumentumokkal együtt küldje el postán bármelyik márka szervizbe (a garanciális szervizek listája az ETA web oldalon található meg, a Szerviz fül alatt).

 

A reklamációba tartozik:

 • Termék neve és típusa
 • Vásárló által leírt meghibásodás
 • Vásárlási dátum
 • Reklamáció felhasználásának dátuma
 • Termék és a tartozékok állapota
 • Átadott dokumentumok
 • Vásárló aláírása és az értékesítő pecsétje

 

További információk:

Az „ETA, a garancia hosszabbítója” szolgáltatás érvényességi ideje 60 nap. Ha ez időn belül nem gondoskodik a garancia aktiválásáról, akkor a termék a nem javítható kategóriába fog kerülni!

 

Amennyiben a termék olyan meghibásodással rendelkezik, amely javítható, a Vásárlónak joga van a termék javítására! Ha ez a folyamat nem kivitelezhető, akkor a Vásárlónak joga van a termék cseréjére!

 

Abban az esetben, ha a terméket nem lehet megjavítani, a Vásárlói a szerződés felmondása helyett, az „ETA, a garancia hosszabbítója” szolgáltatás időtartamára vonatkozó időszakra az ETA fenntartja a jogot a hibás terméknek egy azonos termékre történő cseréjére, amely hasonló, vagy jobb technikai paraméterekkel rendelkezik és amely az aktuális ETA választékában megtalálható. Abban az esetben, ha a Vásárló nem fogadja el az ajánlott terméket, az „ETA, a  Garancia hosszabbítója” szolgáltatás hatályát veszíti, bármilyen következő vásárlói követelmény nélkül.

Abban az esetben, ha a Vásárló abban az időben szeretné az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatásból származó jogait gyakorolni, amikor a szolgáltatás már nem érvényes, vagy hatályát veszítette (,azaz a szolgáltatás már nem lesz elérhető) és a Vásárló számára a termék cserére való joga létrejön, a Vásárló az új terméket megkapja, de már az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás nélkül!

 

Az ETA a.s. nem felelős olyan károsodásért, illetve az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás nem érvényes olyan károkra, amelyek a következők miatt keletkeztek:

 • Nem megfelelő működési körülmények;
 • Nem a használati utasítás szerinti, vagy terméknek megfelelő használat;
 • Nem szakmai, illetve nem jogos termék változtatása, javítása;
 • Elháríthatatlan esemény (pl. természeti katasztrófa);
 • Mechanikus károsodás;
 • Nem előírt tápfeszültség használata;
 • Nem megfelelő, vagy nem szakmai használat;
 • Nem szabványos tartozékok használata a készülékkel együtt;
 • vagy más olyan esetekre, amelyekre nem érvényes a garancia a Polgári törvénykönyv szerint.

 

További feltételek

Az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás aktiválásával a Vásárló elfogadja az ETA, a Garancia hosszabbítója üzleti feltételeit és engedélyezi adatainak feldolgozását, amelyeket a regisztrációnál adott meg! Ezeket az adatokat az ETA a.s. az ETA, a Garancia hosszabbítója szolgáltatás felhasználásánál marketing célokra (üzleti ajánlatok küldésénél), termékek szállításánál és reklamációknál fogja felhasználni. A Vásárlónak joga van az adatok eléréséhez, változtatásához és kijavításához! Az engedélyezés lemondható írásos formában az ETA a.s. címen! A Vásárló elfogadja, hogy a személyi adatok elérhetőek legyenek egy harmadik személy által a termékek szállítása, a reklamációk és üzleti üzenetek érdekében!

 

Az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás nem vonatkozik a károsodás miatt leárazott termékekre, a nem komplett termékekre, valamint hiányzó tartozékok és felszereltség esetén!

 

Bármilyen „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás feltételének be nem tartása esetén az ETA fenntartja a jogot, hogy az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatást érvényetlennek tekinteni, aminek következtében a szolgáltatás nem lesz végrehajtható! A Vásárlóval történő előzetes megbeszélés után lehet csak a meghibásodást díj ellenében elhárítani!

 

Ezek az üzleti feltételek 2015.01.09-től érvényesek. Az ETA Hungary Kft. fenntartja a jogot ezen Üzleti feltételek változtatásához! Az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatás Üzleti feltételeinek aktuális változata weben megtalálható.

 

Az ETA a.s. fenntartja a jogot az „ETA, a Garancia hosszabbítója” szolgáltatást bármikor megszüntetni, bármilyen további vásárlói követelések nélkül.